Lidande

Hmm en underbar tisda bakom mig. Eller underbar o underbar, men ganska kaos o skön :)
De börja me en hemsk värk i magen i da morse som led ti att ja skippa gymnastiken och vänta me att fara ti skolan tills vi hadd KEMMA. Sen va de finska tent :) de gick tillräckligt bra, sen skrev ja ett arbete på datan.
Efter de va de ba buss hem o Uncan o Catch.O ett stycke övning efter att uncan ha stängt :)
Så en ganska skön o full dag. Imellan kan de vara helt skönt att ha såna dagar imellan. Fast ida måst ja verkligen försöka sova iställe för att sitta oppe halva natten o göra absolut inget... så småningom börjar burna låta som en väldigt bra möjlighet igen - för er som int vet har alltså burna och värkmediciner en sövande effekt på mig- Ja antar att de e de som får bli kvällens grejj.

Veckoslutets grejj e alltså betels detektivläger :D de e grejjor de. Kan int här berätta allt va som kommer hända men ja lovar åt er som e påväg att de kommer bli helt mega bra. -trust me- 
Veckoslute efter de e de sannas födelse dag :D alltså för att vara exakt om 11 dagar. Det veckoslute måst ja vara liite me ex pojkvän me vänner me familjen o allt annat bara för att förbereda mig för nästa veckoslut.
Nu e vi redan i oktober o de blir den 2 -som betyder storungdomsmöte- de veckoslute e efterlängtat :) sen e de en oktober full me aktiviteter :)) 
Me andra ord e mina veckoslut väldigt fulla de närmaste veckorna.

Imellan kommer det mot svåra stunder i livet då är det viktigt att komma ihåg att Gud kan göra även jobbiga ock smärtsamma situationer till någåt bra.
"Gud låter dig gå igenom smärtsamma upplevelser för att utrusta dig till tjänst för andra. Bibeln säger : Han tröstar oss i alla våra svårigheter, så att vi med den tröst vi själva får av Gud kan trösta var och en som har det svårt" (från papprena kenneth gav på kick off, har dom nog ifall nån vill låna o läsa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0