Resan

Så okei ja ha kommi hem. no för att man kan skriva blogg i sverige men ja årkka int. Vet dock att Maria (http://ireth.blogg.se/) skrev ett litet inlägg här en dag via min dator så de finns väl där då :) Kan ju ändå helt berätat min egen syn o upplevelse för de här dagarna.

Så alltså på onsda kväll så to ja mina väskor o allt annat o for iväg till karis city o därifrån me tåg ti åbo :D Sen båt. Och de va heelt sköönt att få beskede att vi sku va i hyttarna kl 12 för även fast detta följdes somnade man typ 1 o sku vakna tidigt imoron så att man han ti bussen som sku föra oss från stockholm ett tiotal kilometer norrut till Uppsala och livets ord. Det blev liite rådd med rum o så men allt löste sig o typ hälften sovde i den STORA aulan -även jag då- tillsammans med som mest kanske 50-60 andra ungdomar och liite äldre, svenskar o tyskar.. o vi såklart ;D FINLANDSSVENSKA .Och andra hälften sov med några ryssar sku ja tro :D

På tal om finlanssvenskar e de nu bevisat att går du till sverige o talar vår dialekt så kommer det som oftast uppfattas som om du talar en dålig svenska och bryter på finska. Detta kommer alltså att resultera i att du kommer få massor med engelska svar till ALLT du säger. Till slut fick då ändå som vana att berätta folk att vi är finlandssvenska som betyder att vårt modersmål är svenska men vi bor i finland, och detta betyder definitivt inte att vi skulle vara svenskar eller så mycket som ens pysslingar med svenskar.

De va snabbmat o de va möten o de va förändra din värld workshop, ja det var tillome ett äkta falskt brandalarm en morgon -detta betyder då att de inte var gort med flit för att vöcka oss men det var heller ingen brand pågång- Men de roliga va ju de att när dom sku ha ut oss så trodde ingen på dom så vi ba fortsatte me det vi gorde tills dom kom för en andra gång in och verkligen var allvarliga.

Mötena va sååå bra :D skärskilt han dendä singapore duden -Tan seow How- :D han va så bäst <3 o vilken församlingen de hadde.
http://tv.livetsord.se/ 
 gå in där o kolla på lördagen förmiddagsmöte ävem fredagens kvällsmöte ifall de hittas :) -du ska ju såklart gärna kolla alla men domdär e speciellt bra-

Ska inte skriva för mycket. Finns inte igen ord att beskriva hur Gud verkligen rörde männsikor och förändrade liv. Därför e de bäst att ba låta bli att skriva o försöka förklara de eftersom de ändå aldri kommer komma lika högt som de igentligen var.


Köpte en ring :D som har massa betydelse för mig nu :) Som sagt gud rörde vid männsikor o förändrade liv :) köpte även en bok ja rekomenderar starkt fast den kan vara liite hård o så :D

 Vill även tacka alla som verkligen har jobbat stenhårt för Youth,
alla predikanter som verkligen har tagit tid för att .tänka vad dom tror
Gud vill säga till oss ungdomar i en tid som denna.
Tack till de som arbetade för att få denhä resan att funkka 
Tack även till alla vänner som har gort varje stund speciell och fin.
Slutligen vill ja tacka för Ida o Amelie som verkligen gör det mesta för oss
och som verkligen jobbar fullt för att vi ska kunna påverka.
Och för en församling som verkligen ger ungdomarna en chans
och satsar på dem.

Tack Gud för att du ha satt just dehär männsikorna för just dehär uppgifterna


Kommentarer
Postat av: amelii

och tack Gud för att du ha låti Sanna födas och finnas just i vår stad! <3

2009-11-02 @ 08:17:52
URL: http://amelii.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0